Om Malin
Jag som har gjort denna sida heter Malin Nilsson.
Jag är uppvuxen i Norrköping men bor sen ett år tillbaka i grannstaden Linköping. Här delar jag en lägenhet med min pojkvän och en vän i ett av Linköping studentområden.

Under sommarmånaderna bor jag dock hemma hos mina föräldrar i Åby (utkanten av Norrköping), då det är närmre till mitt sommarjobb.

Här hemma kan jag umgås med våra djur, vilket innebär två hästar, en hund och en katt.

 

(Bild på Frippe)

Detta är Frippe, man kan väl säga att det är min häst. Vi skaffade honom när vi båda var 14 , vi har haft honom i 7 år. Han är en mycket bestämd herre med sina egna små påhitt.
Frippe
F.1986
U: Lisa E: Dovang 72 UE: Lole 45

Frippe är en ljusbrunblack Norsk Fjordhäst på 21 år.

(Bild på Peo)

Detta är Peo, honom har vi haft i 4 år. Peo är en ganska lugn häst, men om han får chansen så gör han som han själv vill.

Peo
F.1989
U:Pelly E: Torjus 150 UE:

Peo är en rödblack Norsk Fjordhäst på 18 år.

(Bild på Hamlet)

Detta är Hamlet. Han är en Norwich Terrier som vi har haft sen han var 8 veckor gammal. Han är idag 13 år. Så man kan säga att han är till åren kommen.

Hamlet (Norsweden's Öman)
F. 1994
U: E: UE:

(Bild på Oliver)

Detta är Oliver, vår nyaste förmåga. Han är en vanlig bonnkatt. En mycket kelen individ som gärna ligger o gosar med vem som helst, såvidare han inte är ute o fångar möss och sorkar (då vill ingen varken kela med honom eller släppa in honom i huset..)

 

Om sidan
Den här hemsidan är gjord som ett projekt i en webdesignkurs. Här fick jag leka lite själv med ideer och att komma på vad hemsidan skulle innehålla, det var inte lätt kan jag säga. Men efter många funderingar hit och dit kom jagfram till att jag självklart skulle göra en hemsida som innehåller dikter, citat o lyrics. Det är ju trots allt ett stort intresse för mig. Tycker mycket om att läsa dikter och fundera över dem. Och nu har jag chansen att själv lägga ut de dikter och texter som jag tycker är vackra, lustiga eller värda att tänka efter om.

Hemsidan är uppbyggd i Macromedia Dreamweaver 8, bilderna och sidans design är redigerade i Adobe Photoshop CS3.